Som ni kanske märkt har vår webbsida legat nere i ca 2 veckor efter en större krasch. Min kära vän Henrik (Krull) har förbarmat sig över problemet och löst allt, STORT TACK!

Som en del av er sett är det mycket på gång vid Strandnära just nu.
I förra veckan grävde vi ner och installerade en fettavskiljare, mycket pengar nu men en bra investering för framtiden. I samma veva förberedde jag för en eventuell expansion om alla bygglov går i hamn. Men den verksamheten håller vi hemlig tills vidare. Byggandet ska sätta igång i början av maj om allt går väl.

Caféet kommer också fixas till lite med bättre rutiner för att det ska bli mindre köer när det är mycket folk. Dessutom kommer konceptet ändras lite för att bli ett lunchcafé med fräscha rätter på menyn. Utöver detta ska serveringen byggas klart med detaljer som vi inte hann förra året.

Ser fram mot en härlig sommar i Öregrund!

/John