Nu är den här… sista dagen för säsongen. Imorgon lördag 20/8 stänger vi butiken i blandad lättnad och vemod. En fantastisk säsong är till ända och vi kan titta tillbaka på en sommar med stolthet och glädje. Glada och nöjda kunder och massor av nya härliga stammisar som tipsar om vårt lilla smultronställe.

Vår satsning på en glasskiosk mot färjkön föll väl ut och gav oss också utrymme att utveckla vårt café med servering till ett mysigt matställe med fräsch och nyttig skärgårdsmat på menyn. Vår öl från Skebo och Uppsala blev också ett väl mottaget tillskott av våra besökare (och även av oss själva som njutit av rätt många).

Tack för en underbar sommar!

 

//John med personal

 

P.S. Här nedan kommer en liten filmsnutt från vår blueskväll som till nästa år kommer bli ett stående arrangemang hos Strandnära i Öregrund, håll utkik efter Strandnära Blues!

Bluesscreen unplugged @ Strandnära 29/7-2011 (nytt fönster)