leufstaPlaneringen för sommaren är i full gång!!!

Har i dagarna landat ett samarbete med Leufstabruk Bryggeri vilket betyder att vi sommar kommer sälja deras IPA, Blond och kanske även deras nya tillskott American Pale Ale som de satte på bryggning igår. Roligt tillskott till vårt ölutbud alltså!

Vi har även börjat fylla sommarens program med artister, mer om detta kommer snart!

EnkatHoppas ni trivts hos oss på Strandnära och att vi får se er nästa år igen!

Vi skulle bli oerhört tacksamma om ni ville lägga 4 minuter på att svara på några frågor om ert besök hos oss. Enkäten är helt anonym.

Tack så otroligt mycket för din hjälp!

Vänliga hälsningar
John och alla vi på Strandnära

Gå till enkäten!

20130623_194437 kopiaHär hittar ni ett utdrag ur Strandnäras nya kvällsmeny för sommaren. Hittills har vi fått väldigt goda ord, kan det vara nått som passar Er också?

Meny sommaren 2013 (pdf)

Pressmeddelande 20130422 sid1I sommar planeras det för många arrangemang hos Strandnära i Öregrund. Teatersöndagarna som vi gått ut med tidigare och nu släpper vi även artistprogrammet. Under fliken “På Scen” på vår hemsida kan ni se hela programmet och även läsa mer kring varje artist eller titta på videoklipp. Alla arrangemang har fri entré även om ett musik eller teaterbidrag är välkomnat av våra artister och skådespelare.

Programmet kommer förmodligen utökas med fler punkter allt eftersom.

Välkomna att njuta en stund hos Strandnära!

Varje söndag kl 19.00 med start 7 Juli öppnar Strandnära portarna för August Strindbergs PARIA (regi och medverkan: Daniell Sundell). Det är med stolthet som vi i samarbete med AD-teaterproduktion får presentera en teaterscen i Öregrund. Med några söndagar i sommar så tar vi våra första steg i en fantastiskt spännande riktning! Läs mer… (pdf)

Platschef sökes till Strandnära Bistro! Är du rätt person? Läs mer

Vi vill bli bättre och det är du som sitter på svaren hur vi ska bli det.

Vi skulle bli oerhört tacksamma om du ville lägga 4 minuter på att svara på några frågor om ditt besök hos oss. Enkäten är helt anonymt så var ärlig.

Tack så otroligt mycket för din hjälp!

 

Gå till enkäten!

 

Ikväll fredag öppnar Strandnära sitt alldeles nya restaurangkoncept!

I ett giftemål mellan spansk tapas och svensk skärgård har vi skapat en meny som kittlar gommen för de flesta – smålplock med godsaker som passar för en mysig kväll i gott sällskap.

Till maten har vi utvalda viner från distrikt i Österrike, Frankrika och Spanien och givetvis också lite mousserande eller rent av Champagne till skaldjursrätterna.Till de mer svensk-traditionella smårätterna har vi gott öl både på tapp och flaska samt alkoholfria alternativ.

Under helgen kommer vi smygstarta genom att erbjuda en prova-på-tallrik där vi kombinerat några av tapasrätterna till ett prova-på-pris. Detta dels för att själva känna in Er respons men också för att visa lite hur vi tänker.  Vi vill poängtera att vi är ute efter era synpunkter för att kunna göra det hela ännu bättre!

Välkommen till oss på Strandnära!

Så var det snart dags för en underbar sommar i Öregrund igen! Imorgon öppnar vi Glassbaren för helgerna framöver. Strandnära Butik slår upp portarna torsdag 14 juni och Strandnära Café & Bar!!! öppnar 15 juni.

Nytt koncept!

På Strandnära Café & Bar händer det saker och vi öppnar för sommaren en nytt koncept som vi snart snart kommer berätta mer om här på hemsidan. Så passa på att GILLA Strandnära på Facebook så får ni meddelande när vi kan berätta mer! (Ni behöver inte vara oroliga, förra årets koncept och meny behåller vi under lunch och eftermiddag)